Samarbejdspartnere

6. June 2020

BHA Statsautoriseret Revision A/S er et moderne revisionsfirma med 3 erfarne statsautoriserede revisorer og i alt 14 dynamiske medarbejdere. Vi henvender os primært til mindre og mellemstore virksomheder, der ønsker kvalificeret rådgivning og revision.

BHA Statsautoriseret Revision A/S kan løfte meget komplekse opgaver, og betjene kunder med præferencer for de største internationale revisionsfirmaer i tilsvarende høj kvalitet.

FINANSIELT

Vi har et bredt kontaktnet inden for den finansielle sektor, hvor vi assisterer som uafhængig samarbejdspartner ved rådgivning og assistance i forbindelse med fremskaffelse af kapital, finansiering og investering.

SKATTER OG AFGIFTE

Ved rådgivning om skatter og afgifter samarbejder vi med Revitax A/S, som en del af vores interne skatteafdeling. Revitax A/S er eksperter i skatterådgivning med specialister inden for alle skatte-, afgifts- og momsområder.

Klik her for at vide mere om ReviTax A/S    

KURSUS

BHA Statsautoriseret Revision er medlem af RUS; Revisorernes Undervisnings Samarbejde, der omfatter mere end 30 revisionsfirmaer med ca. 900 medarbejdere, hvis formål er at undervise de tilknyttede revisionsfirmaers personale indenfor skat, revision, regnskabs- og selskabsret, edb og andre områder i høj kvalitet.

Klik her for at vide mere om RUS