Samarbejdspartnere

26. March 2019

BHA Statsautoriseret Revision A/S er et moderne revisionsfirma med 3 erfarne statsautoriserede revisorer og i alt 14 dynamiske medarbejdere. Vi henvender os primært til mindre og mellemstore virksomheder, der ønsker kvalificeret rådgivning og revision.

BHA Statsautoriseret Revision A/S kan løfte meget komplekse opgaver, og betjene kunder med præferencer for de største internationale revisionsfirmaer i tilsvarende høj kvalitet.

INTERNATIONALT

Mange af vores kunder har forretningsmuligheder internationalt – og vi er med dem hele vejen. BHA Statsautoriseret Revision er medlem af DFK International; verdens 7. største revisororganisation bestående af ca. 388 uafhængige revisionsfirmaer og virksomhedskonsulenter i 82 lande med ca. 11.000 medarbejdere, der professionelt samarbejder under mottoet ”Local Knowledge – Global Presence”.

Medlemmerne er ligesom os selvstændige virksomheder i de respektive lande, hvilket betyder at vores kunder altid har adgang til kompetent rådgivning og service i samme høje kvalitet og med lokal ekspertise over hele verden, modsvarende vores ydelser i Danmark.

Klik her for at vide mere om DFK International

FINANSIELT

Vi har et bredt kontaktnet inden for den finansielle sektor, hvor vi assisterer som uafhængig samarbejdspartner ved rådgivning og assistance i forbindelse med fremskaffelse af kapital, finansiering og investering.

SKATTER OG AFGIFTE

Ved rådgivning om skatter og afgifter samarbejder vi med Revitax A/S, som en del af vores interne skatteafdeling. Revitax A/S er eksperter i skatterådgivning med specialister inden for alle skatte-, afgifts- og momsområder.

Klik her for at vide mere om ReviTax A/S    

KURSUS

BHA Statsautoriseret Revision er medlem af RUS; Revisorernes Undervisnings Samarbejde, der omfatter mere end 30 revisionsfirmaer med ca. 900 medarbejdere, hvis formål er at undervise de tilknyttede revisionsfirmaers personale indenfor skat, revision, regnskabs- og selskabsret, edb og andre områder i høj kvalitet.

Klik her for at vide mere om RUS